Faq

 

Wat houdt NANOPOLISH in?
Nanopolish is een moleculaire film die de laklaag beschermt en meer glans geeft. Het koetswerk wordt aangevallen door zouten en UV-stralen waardoor een vuilfilm zich kan hechten aan de lak. Bij ons Super Wash programma (wasbeurt 1) beschermd de nanopolish film uw lak met een langdurige vuilafstotende werking: zure regen en straatvuil hechten zich minder aan het oppervlak.

 

Wat houdt osmose water in?
Osmose is een complex natuurkundig proces. Het komt erop neer dat uit het water dat gebruikt wordt voor de spoeling alle kalken en mineralen zijn verwijderd. De auto droogt hierdoor gegarandeerd vlekvrij op.


Wat houdt wax in?
Door middel van de wax wordt er een beschermingslaag op de auto gespoten. Deze wax beschermt de auto ongeveer 2 tot 3 weken voor schadelijke invloeden van buitenaf.

 

Kan mijn cabrio door de carwash?
Cabrio's kunnen zonder problemen door de carwash. De gebruikte viltborstels zijn zo zacht dat deze uw dak niet kunnen beschadigen.

 

Moet ik de antenne eraf halen?
Antennes moeten worden ingeschoven of gedemonteerd. Ook flexibele antennes wordt aanbevolen deze te demonteren.

 

Is velgenreiniger schadelijk voor de lak?
Nee, de velgenreiniger kan geen enkele schade opleveren aan de lak.

 

Is het schadelijk om bij vriesweer de wagen te laten wassen?
Wij kunnen veilig wassen tot -8?C , moderne wagens hebben zeer goede waterafdichtingen aan deuren en naden. Ijsvorming komt hierdoor nauwelijks nog voor.

 

Heeft u nog een specifieke vraag?
Aarzel niet ons te contaceren:: info@supercarwash.be