Tips

 

Voor het onderhoud van uw wagen:

  • Vermijd zo mogelijk te parkeren onder bomen. De lak kan worden aangetast door sappen, bladeren en hars.

  • Vermijd morsen met brandstof, rem-en koelvloeistof en allerlei zuren. De lak kan worden aangetast en in sommige gevallen zijn oorspronkelijke kleur verliezen.

  • Wrijf nooit met gelijk wat over een droge carrosserie. Verwijder nooit al krabbend teervlekken, insectenresten of vogeluitwerpselen. Onverwijderbare krassen zijn in dergelijk geval gegarandeerd.

  • Verwijder zo snel mogelijk industri?le neerslag en roetdeeltjes; brandstof,olie,rem-koelvloeistof;insectenresten en uitwerpselen van vogels; strooizout, sneeuw en modder (vooral onderaan en in de wielkasten); plantaardige neerslag ( sappen , bladeren, boomhars), neerslag van zilte lucht (aan zee), druppels uit een betonnen zoldering of uit welfsels. Het verwijderen van deze zaken dient te gebeuren bij middel van zeer veel water en bij voorkeur in een carwash.

  • Zitten er aan de buitenkant van uw auto accessoires of onderdelen die niet door de fabriek zijn gemonteerd? Of hangt er iets los? Overleg dan altijd even met een medewerker.

  • In de winter geen ijskrabber gebruiken , laat onherroepelijk sporen na.

Om aan de negatieve invloed van straatvuil te ontsnappen, dient je auto uiterlijk om de twee tot drie weken gewassen te worden.
Wanneer je dit zelf doet, zal je onvermijdelijk krassen op de carrosserie maken.
Wanneer je daarentegen Super Carwash bezoekt welke is uitgerust met softwing-wassysteem zal je auto zeer grondig, degelijk en volledig krasvrij gewassen worden. Softwing zorgt er tevens voor dat de auto zijn oorspronkelijke diepglans behoudt !

Ons 'hoogglans polishprogramma' zorgt er tevens voor dat de auto zijn oorpronkelijke diepglans behoud!